023 556 00 50

Hyperbowlen

Speel de nieuwste bowlinggame HyperBowling! HyperBowling draait volledig om het raken van de lichtgevende targets langs de banen en vervolgens de pins. Hoe goed of slecht je eerste worp ook is, je hebt altijd kans om een come back te maken en te winnen, no matter what!

Reserveren

Hit the target, hit the pins

De basis van HyperBowling is 'HIT THE TARGETS, HIT THE PINS'! De opzet is simpel. Mik de bal op de bewegende led-lichten langs de baan en vervolgens op de pins. Raak je de juiste targets? Dan scoor je extra punten! Je kunt kiezen uit vier verschillende games, die allemaal steeds moeilijker worden door nieuwe levels en challenges.

Everyone can play and win

Bij Hyperbowling speel je op een echte bowlingbaan, maar het lijkt soms wel een videogame. In tegenstelling tot klassiek bowlen gooi je 1 bal per beurt. De bewegende targets langs de baan werken als multipliers. Bij het raken van de juiste target is het mogelijk om de scores te verdubbelen of zelfs te verdrie- of verviervoudigen!

Hyperbowl

Voor iedereen die HyperBowl een keer wilt uitproberen.

Hyperbowl Pro

Voor iedereen die al bekend is met HyperBowling en op zoek is naar iets meer uitdaging.

Hypersquad

De perfecte game voor koppels, groepen en bedrijfsuitjes. Je gaat in teamverband de strijd aan met elkaar en probeert zoveel mogelijk 'terrein' te winnen.

Hyperactive

Ideaal als introductie op HyperBowling. Vooral families met kinderen vinden HyperActive erg leuk omdat er veel gebeurt op de banen en je daarom sneller punten scoort.

Drag