023 556 00 50

Contact

Onderstaand vind je de contactgegevens van Claus Bowling.

Claus Bowling

Bosweg 19
2131 LX Hoofddorp
Tel (algemeen): 023 556 00 50
Tel (sales): 023 556 00 65
E-mail: receptie@claus.nl
KVK: 34073293

Routebeschrijving
Claus Bowling

Openingstijden

We zijn gesloten i.v.m. COVID-19.

maandag
00:00 - 00:00
dinsdag
00:00 - 00:00
woensdag
00:00 - 00:00
donderdag
00:00 - 00:00
vrijdag
00:00 - 00:00
zaterdag
00:00 - 00:00
zondag
00:00 - 00:00
Openingstijden

FAQ

Meest gestelde vragen.

Mail ons je vraag
 • Wat zijn momenteel de corona maatregelen bij Claus Bowling?
   Wij volgen alle geldende maatregelen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. We hebben dan ook per direct de deuren gesloten. Let's all stay safe & healthy!
 • Wat gebeurt er met mijn aanbetaalde reservering omdat we door de maatregelen niet kunnen bowlen?
   Door de huidige maatregelen kan er niet gebowld worden. Als je een aanbetaalde reservering hebt gedaan, ontvang je een voucher van het aanbetaalde bedrag. Deze is op een later moment te gebruiken. Restitutie is helaas niet mogelijk.
 • Wat is Hyperbowling?
   Hyperbowling is een compleet nieuwe manier van bowlen. Je speelt op een echte bowlingbaan, maar bij Hyperbowling draait het niet alleen om het raken van de pins. In één worp raak je eerst de lichtgevende led-targets langs de baan en vervolgens de pins. Door de lichtgevende targets te raken verhoog je tot wel 4 keer je score! Bij HyperBowling levert elke omgegooide pin 100 punten op. Raak je bijvoorbeeld eerst een groene target en daarna 4 pins? Dan verdubbel je jouw score tot 800 punten (4 x 100 x 2 = 800).
   Verschillende levels en challenges maken Hyperbowling moeilijker en spannender. HyperBowling is razend spannend en actiever dan klassiek bowlen.
 • Kunnen we de hekjes/bumpers zelf instellen op de banen?
   Bij het invoeren van de namen op de touch screens, kun je er ook voor kiezen om de hekjes/bumpers omhoog te zetten.
 • Vanaf welke leeftijd mag je bowlen?
   Kinderen vanaf 6 jaar mogen komen bowlen. We hebben speciale draakjes op de banen die de kleinste kids helpen met het gooien van een bal. Daarnaast kun je er zelf voor kiezen om de bumpers op de banen omhoog te doen, zodat er geen ballen in de goot rollen.
 • Wat bieden jullie voor vegetarische gasten?
   Op onze biteskaart hebben wij verschillende vegetarische snacks, zo is onze strike & snack volledig vegetarisch te bestellen. In enkele van onze arrangementen zit een vegetarische optie inbegrepen, waaronder bij The Big Hit, The Bigger Hit, Bowling Party en Bowl & Burger.
 • Serveren jullie ook gerechten en/of snacks die halal zijn?
   Ja, naast onze vegetarische gerechten zijn de chicken nuggets en kippendijen saté standaard halal bereid. Daarnaast is het mogelijk om onze burgers op verzoek halal te bestellen. Dit horen wij graag 2 dagen van tevoren zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
 • Houden jullie rekening met een glutenallergie, lactose intolerantie of andere allergieën?
   Wij houden altijd rekening met gasten die gluten vrij eten of intolerant zijn voor bijvoorbeeld lactose. We vinden het fijn dieetwensen al bij de reservering door te krijgen, zodat we op tijd kunnen zorgen voor een passend alternatief.
Drag